Home

Leány gyöngy fülbevalóval érdekesség

Leány gyöngy fülbevalóval - kultúra

  1. Leány gyöngy fülbevalóval - A film Tracy Chevalier azonos című, magyarul is olvasható regényének adaptációja. A történet Johannes Vermeer XVII. századi holland festő élete eg
  2. t a gengszterek vagy a..
  3. tha tavaszi lágy napsütésbe

Ember a festmény mögött - ORIG

A Leány gyöngy fülbevalóval Jan Vermeer van Delft holland festő festménye. A kép 1665 körül készült, klasszikus egyszerűsége, utánozhatatlan színei, finom szerkesztése miatt Vermeer festészetének egyik legegyszerűbbnek tűnő, legletisztultabb, legérettebb alkotásának tartják, a holland arcképfestés olyan csúcsának, amelyhez csak Rembrandt portréi hasonlíthatók. A. Angol-luxemburgi dráma, életrajzi film, szerelmi történet, rendezte: Peter Webber, átlaga: 3,7. Delft, Hollandia, 1665. A tizenhét éves Griet édesapja megvakul egy kemence felrobbanásánál, ezért a lány kénytelen elmenni dolgozni, hogy eltartsa családját. Cseléd lesz Johannes Vermeer családjánál, és lassan felkelti a festőművész érdeklődését. Bár neveltetésük és.

Leány gyöngy fülbevalóva

  1. A tizenhét éves Griet (Scarlett Johansson) édesapja megvakul egy kemence felrobbanásánál, ezért a lány kénytelen cselédnek szegődni a festő, Johannes Vermeer (Colin Firth) családjához. A lány kortalan szépsége felkelti a festőművész érdeklődését, és bár neveltetésük és társadalmi helyzetük gyökeresen más, a mester észreveszi Griet ösztönös tehetségét, és.
  2. Leány gyöngy fülbevalóval Peter Webber 2003-as filmje Ez egy egyértelműsítő lap , a hasonló megnevezések közötti választást segíti elő. Ha valamelyik cikkből kerültél ide, arra kérünk, lépj vissza, és pontosítsd benne a hivatkozást , hogy ne erre az egyértelműsítő lapra, hanem közvetlenül a kívánt jelentésre.
  3. A kutatók Johannes Vermeer a Leány gyöngy fülbevalóval című festményéről tártak fel titkokat, de a képen szereplő nő kilétét továbbra is homály fedi. Számos kérdésre sikerült választ találni. A hágai Mauritshuis galéria kutatói fedték fel az 1665-ben készült festménnyel kapcsolatos eredményeket, írja a The Guardian.A szakértők első alkalommal fedezték fel a.
  4. Visszatérés a(z) Leány gyöngy fülbevalóval (film) laphoz. Utoljára szerkesztve 2010. augusztus 18., 19:58-kor A lap szövege CC BY-SA 3.0 alatt érhető el, ha nincs külön jelölve
  5. Hol játszható le a(z) Leány gyöngy fülbevalóval? Nézze meg, hol látható Netflix és 6+ egyéb csatorná
  6. A Leány gyöngy fülbevalóval (vagy Turbános nő - hollandul Het Meisje met de Parel) Jan Vermeer van Delft holland festő festménye. A kép 1665 körül készült, klasszikus egyszerűsége, utánozhatatlan színei, finom szerkesztése miatt Vermeer festészetének egyik legegyszerűbbnek tűnő, legletisztultabb, legérettebb alkotásának tartják, a holland arcképfestés olyan.

EXHIBITION Leány gyöngy fülbevalóval. A Leány gyöngyfülbevalóval és más kincsek Hollandiából Virtuális tárlatvezetés a mozivásznon, 90 perc, 2014 Angol nyelven, magyar felirattal Beszámolók, érdekességek, interjúk a Jegy.hu programjairól, hogy felkészülten vághasson bele a kikapcsolódásba Mivel jobbnál jobb trendblogok vannak az interneten, én nem is akarok versenybe szállni velük, legfőképpen azért, mert igazi polihisztornak tartom magam, aki nem szeret leragadni egy dolognál Leány gyöngy fülbevalóval book. Read 10,250 reviews from the world's largest community for readers. A XVII. századi Delftben, ebben a virágzó holland vá.. Jan Vermeer: Leány gyöngy fülbevalóval. 2014-01-21 512 × 496 Válogatott alkotások. Jan Vermeer: Leány gyöngy fülbevalóval. Oszd meg másokkal: Tweet (tovább...) Tetszett a bejegyzés? Tetszik Betöltés... Előző kép. Vélemény, hozzászólás?. Leány gyöngy fülbevalóval. A tizenhét éves Griet édesapja megvakul egy kemence felrobbanásánál, ezért a lány kénytelen cselédnek szegődni a festő, Johannes Vermeer családjához. A lány kortalan szépsége felkelti a festőművész érdeklődését, és bár neveltetésük és társadalmi helyzetük gyökeresen más, a mester.

RÁADÁS: Leány gyöngy fülbevalóval + A szépség és a szörnyeteg. A lista nem teljes, ínyenceknek ajánljuk a felsoroltak mellett újabb összefüggések felkutatását is. Rajzfilmes nyomozásra fel! 10 érdekesség Walt Disneyről. Elkezdődött a Demóna 2 forgatása Leány gyöngy fülbevalóval . A lány a fülbevalóval képet egy magazinnál készítette, a gyakorlata alatt. Chris elmondása szerint, az ötlet úgy jött számára, hogy egy divat blogot (street style) nézegetett, és megakadt a szeme a kiegészítőkön. Aztán hevesen vert a szíve, és ötleteit minél előbb meg akarta valósítani Jan Vermeer van Delft: Leány gyöngy fülbevalóval. hirdetes. Más néven a Turbános nő, szintén nagyon közismert portré, a holland Jan Vermeer van Delft alkotása 1665-ből. Ezt a képet a holland arcképfestés csúcsának tartják, egyetlen vetélytársa, akihez hasonlítani lehet, Rembrandt. Alkotás Érdekességek Európa. Kvízkérdés: Jan Vermeer van Delft a Leány gyöngy fülbevalóval festményén milyen színű hajpántot visel a lefestett hölgy? Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra

Leány gyöngy fülbevalóval, festmény

Az egyik leghíresebb ilyen képe a Leány gyöngy fülbevalóval. Másik két portrészerű képe a Leány portréja (1666-1667) és a Fuvolás lány (1666-1667), amelyek viszont azok közé a festmények közé tartoznak, amelyek kérdésesek az alkotójuk tekintetében. Vermeer tökéletesen bánt a jelképekkel A színész Danny Boyle horrorjában, a 28 nappal későbben nyújtott alakításával hívta fel magára a figyelmet, hogy aztán a Kényszerszünetben, Colin Firth és Scarlett Johansson oldalán a Leány gyöngy fülbevalóvalban, majd az Anthony Minghella rendezte Hideghegyben játsszon el egy kisebb szerepet Jan Vermeer: Leány gyöngy fülbevalóval. 2014-01-21 512 × 496 Válogatott alkotások

Girl with a Pearl Earring / Leány gyöngy fülbevalóval

A gyöngy mint fülbevaló. A gyöngy önmagában is értéket képviselt, de keretbe foglalva, hordható ékszerként igazi remekmű volt. Nem véletlen, hogy az észak Mona Lisájaként emlegetett Vermeer-festmény, a Turbános nő, vagy ahogy többen ismerik: a Leány gyöngy fülbevalóval épp ennek az ékszertípusnak állít örök emléket A meglepetés elmarad. a Leány gyöngy fülbevalóval egy leányról szól, akire a festő gyöngy fülbevalót akasztott, megfestette, és mást is tett vele, majd elküldte isten hírével. 2003-ban Scarlett Johansson még csak 19 éves volt, de már veterán színésznőnek számított - A suttogóval lett annak idején ismert, még 1998. Leány gyöngy fülbevalóval - és más gyöngyös ékszerrel A gyöngy soha nem megy ki a divatból, de a trendeket követve nem mindegy, hogy éppen milyen az ékszer és hogyan viseled. A mai gyöngyfülbevalóknak és nyakláncoknak nem sok közük van a múlt századi ékszerekhez: sokkal modernebb, lendületesebb vonalvezetésű.

A Leány gyöngy fülbevalóval 1665 körül készült, ami egy holland festő érdeme. Klasszikus egyszerűsége, utánozhatatlan színei, finom szerkesztése miatt egyik legegyszerűbbnek tűnő, ám legérettebb alkotásának tartják A Leány gyöngy fülbevalóval, talán a leghíresebb alkotása, úgy is ismert, mint az Észak Mona Lisája. A festményről és Vermeer életéről és munkásságáról egy nagyon jó filmet tudok ajánlani: Leány gyöngy fülbevalóval , a főszerepekben: Colin Firth és Scarlett Johansson Talán a Leány gyöngy fülbevalóval festményt nem kell bemutatni, de azért azon csak meglepődnél, ha a kertedben bukkanna fel. Pont úgy, ahogy egy idegen űrhajó látványa is kiverné a biztosítékot. Ennek a két példának valójában semmi közük egy sci-fi vagy horrorfilmhez, hiszen valóban megtörténtet TRACY CHEVALIER: Leány gyöngy fülbevalóval - történelem, szolgálólány. Gyermekkorom egy meghatározó története, nagyon sokáig a kedvencem volt. Egy festő és egy szolgálólány meséje, kitűnő korrajzzal. Film is készült belőle, illetve a festményt biztosan sokan ismeritek

Leány gyöngy fülbevalóval (egyértelműsítő lap) - Wikipédi

Leány gyöngy fülbevalóval 2003 Teljes filmadatlap ~ Leány gyöngy fülbevalóval Videók képek poszterek kritikák és érdekességek A Olivia Hetreed forgatókönyve alapján készült film rendezői székét Peter Webber foglalhatta el míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk mint Scarlett Johansson Colin Firth Cillian Ha rendelünk valamit az interneten, vagy egy idegen étteremben, akkor nem árt mindenre felkészülnünk. Az internetezők keserű tapasztalatai alapján már megszoktuk, hogy az online rendelt ruhák néha teljesen más színűek vagy méretűek, mint szeretnénk, és olykor az éttermekben felszolgált ételek is teljesen másképp néznek ki, mint szeretnénk Ha rendelünk valamit az interneten, vagy egy idegen étteremben, akkor nem árt mindenre felkészülnünk. Az internetezők keserű tapasztalatai alapján már megszoktuk, hogy az online rendelt ruhák néha teljesen más színűek vagy méretűek, mint szeretnénk, és olykor az éttermekben felszolgált ételek is teljesen másképp néznek ki, mint szeretnénk. Néha azonban a. Szinttől: 38 A Leány gyöngy fülbevalóval (Girl with a Pearl Earring) Tracy Chevalier azonos című regényéből készült angol-luxemburgi filmdráma Peter Webber rendezésében, melyet 2003-ban mutattak be. A főszerepeket Colin Firth (Johannes Vermeer) és Scarlett Johansson (Griet) játssza Jan Vermeer van Delft a Leány gyöngy fülbevalóval festményén milyen színű hajpántot visel a lefestett hölgy? » Melyik épületben tekinthető meg az eredeti Mona Lisa festmény? » Kinek a festménye kelt el rekordáron, 450 millió dollárért 2017-ben? » Mit nem festett Leonardo da Vinci Mona Lisának?

Holland kutatók újabb titkokat tártak fel a Leány gyöngy

Video: Vita:Leány gyöngy fülbevalóval (film) - Wikipédi

Leány gyöngy fülbevalóval stream: online lejátszá

11 újrafestett remekmű (híres festmények gyerekszemmel) 2016-09-26 Érdekességek. Egy művészeti iskola diákjai azt a feladatot kapták, hogy rajzolják újra a világ leghíresebb festményeit. Az elkészült képek minden elvárást felülmúltak 7. Bridget Jones naplója (Bridget Jones's Diary, 2001) A harmincas szingli Bridget Jones nem elégedett magával. Újévi fogadalmat tesz, miszerint leszámol rossz szokásaival, és rendbeszedi az életét: leszokik a cigiről és az italról, elkerüli a bajos pasikat, és végre talál magának valakit, akivel boldog tud lenni

Wikizero - Leány gyöngy fülbevalóval (festmény

James McNeill Whistler: Kompozíció szürkében és feketében 1., ismertebb nevén Whistler anyja. Az amerikai származású festő képe édesanyjáról, Anna McNeill Whistlerről, gyakran, mint viktoriánus Madonna utalnak rá. Ha a művészvilágból nem is, a Mr. Bean nyaral című filmből bizonyára rengetegen ismerik ezt az eredetileg. Leonardo da Vinci, Piero di Cosimo és Andrea del Sarto tanítványa, majd ez utóbbi riválisa, Pontormo (eredeti neve: Jacopo Carucci, 1494-1557) a korai firenzei manierizmus egyik jelentős és ugyanakkor a legérdekesebb képviselője. Zaklatott és szorongó személyiséggel rendelkezett, imádott kísérletezni és egyedi dolgokat alkotni nemcsak a festészetben, ahol új formák és. Igazából szerelem (2003), A király beszéde (2010), Leány gyöngy fülbevalóval (2003), Egy egyedülálló férfi (2009), Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! (2004), Bridget Jones naplója (2001), Szerelmes Shakespeare (1998), Az angol beteg (1996

10 Colin Firth film, amit látnod kell. 3. Kingsman - A titkos szolgálat (Kingsman: The Secret Service, 2014) A veterán tikosügynök (Colin Firth) egy nap felkeresi egy volt barátja fiát, hogy a szárnyai alá vegye. Bár a fiú elsőre nem tűnik alkalmasnak semmilyen különleges feladat elvégzésére, csakhamar az események kellős. Vermeer csipkeverőnő. Vermeer Corporation is a global manufacturer of industrial and agricultural machines. From skid loaders to hay balers, we find a need and build a solution The Lacemaker is a painting by the Dutch artist Johannes Vermeer (1632-1675), completed around 1669-1670 and held in the Louvre, Paris.The work shows a young woman dressed in a yellow shawl, holding up a pair of. Rodrigó vagyok, üdv mindenkinek!. Szeretek közösségben-közösségért értelmes munkát csinálni, ezért vettem fel a hobbijaim közé a lexikon-szerkesztést 2004. december 3. óta, vagyis 6208. napja

10 tavaszi kiállítás, amiért érdemes lenne külföldre utaznunk. 2014.02.18. Ha nagyon zavar titeket, hogy Budapesten az utóbbi egy-két évben megfogyatkoztak a megtekintésre érdemes időszaki kiállítások, fussátok végig az alábbi listát, és akár szervezzetek be egy hosszú hétvégét valamelyik múzeumi látványosság köré Vermeer leány gyöngy fülbevalóval. Kard zenekar. Páncélba zárt szellem teljes film. Amk kunszentmiklós. Fekete táltos teljes film magyarul videa. Olasz paradicsomos husgomboc stahl. Homogén szerkezetű uterus. Karácsonyi étkészlet online. Medellin Escobar. Autó üvegezés. Olasz paradicsomos husgomboc stahl. Mi oldja a. A vállalat a napok folyamán adta ki az iOS 14 és iPadOS 14 végfelhasználói változatait, azonban az érdekesség, hogy a bétákat illetően egyből szintet ugrottak, s kihagyták a 14.1-et, egyelőre nem tudni milyen okból Leány gyöngy fülbevalóval angolul. Just dance waka waka. Lamon

Humbert Humbert, az elvált professzor francia irodalmat tanít. Az angol tanár az egyik amerikai kisvárosba, Ramsdale-be utazik, ahol tanári állást kapott. Az özvegy Charlotte Haze albérlője lesz, akinek van egy alig tizenöt éves kislánya. A férfi hamarosan beleszeret a koraérett Lolitába. Titokban viszonyt kezdenek, bár a lány nem táplál mély érzéseket iránta Angol-ausztrál-svájci dráma, életrajzi film, háborús film, rendezte: Jonathan Teplitzky, átlaga: 3,3. Igaz történeten alapuló dráma egy Eric Lomax nevű brit férfiról, aki a második világháborúban hadifogságba esik, ahol sok szörnyűséget él át, majd a háború után megkeresi azt a japán tisztet, aki fogva tartotta

Az Északi-tenger mellett fekszik és egyszerűen fantasztikus. A gótikus udvarában a holland múzeumok legjobbjai közül jó párat megtalálsz, itt lakik például a már fentebb említett Leány gyöngy fülbevalóval is. A Texel. Hollandia fővárosa fordítása a magyar - holland szótárban, a Glosbe ingyenes online. Találkozás Vénusszal címke oldala az ORIGO-n. Kapcsolódó cikkek, videók, képgalériák 23 érdekesség Mr. Beanről, azaz Rowan Atkinsonról Archívum 2018.09.24, 11:15 Már látható a hazai mozikban a Johnny English újra lecsap, amiben az egyik leghíresebb brit komikus ismét egy parodisztikus szuperkém szmokingjába bújik - ennek apropóján pedig összegyűjtöttünk egy csokornyi érdekességet Rowan Mr. Bean. Bátor és elegáns: fekete fürdőszoba Bátor és elegáns: fekete fürdőszoba. 2016. július 31. Von Bartheld Tünd Nem túlzás, hogy ez a könyv irodalmi érdekesség, s ma még ritkaság is. A Thompson és Tsa Utazási Iroda Verne egyik utolsó regénye: Franciaországban is a szerző halála után jelent meg.A magyar nyelvű olvasók számára pedig most válik először hozzáférhetővé. Mert a könyv hamisítatlan, igazi Verne-regény

Leány relfektorfényben - vizsgálatoknak vetik alá Vermeer híres alkotását. A XVII. századi festészet egyik legkiválóbb alakja, a németalföldi Jan Vermeer ugyan kevés festményt hagyott az utókorra, ám azok óriási hatással voltak a művészekre, műalkotásokra, valamint a mindenkori műkedvelőre is A Leány gyöngy fülbevalóval című Vermeer festmény (és a festő is) pedig egyszerűen lenyűgözött már jó pár évvel ezelőtt. A képek lényege az, hogy majdnem hasonlóan ábrázolják az adott festmény jelenetét, színeit, tárgyait TRACY CHEVALIER: Leány gyöngy fülbevalóval - történelem, szolgálólány. Gyermekkorom egy meghatározó története, nagyon sokáig a kedvencem volt. Egy festő és egy szolgálólány meséje, kitűnő korrajzzal. Film is készült belőle, illetve a festményt biztosan sokan ismeritek

Napsütötte Toszkána, Éjfélkor Párizsban, Zorba a görög, A nagy kékség, Lisszaboni történet, 101 Reykjavík, Leány gyöngy fülbevalóval Rengeteg filmet tudnánk még ajánlani, amelyek a nappaliból messzire repítenek képzeletben - nektek melyik a kedvenc menekülőfilmetek, amit másoknak is ajánlanátok?---- A rendezői feladatot Peter Webber, a Leány gyöngy fülbevalóval direktora kapta, aki elsőre igen jó választásnak tűnt, s talán elmondható, hogy nem rajta múlt a film sikertelensége. A főszerepre egy olyan színészt kívántak megtenni, aki kellően tehetséges, ám arca még nem annyira ismert, hogy elvonja a figyelmet a. A Leány gyöngy fülbevalóval c. filmért (2003) Golden Globe-díjra jelölték, mely szerintem valóban az egyik legjobb alakítása volt. Érdekesség, hogy eredetileg nem ő kapta volna a főszerepet, de Kate Hudson várandóssága miatt végül ő lett a szerencsés kiválasztott

1665 körül készült leghíresebb portréja, a Leány gyöngy fülbevalóval (vagy Turbános nő), amelyet klasszikus egyszerűsége, utánozhatatlan színei, finom szerkesztése miatt Vermeer festészetének egyik legegyszerűbbnek tűnő, legletisztultabb, legérettebb alkotásának tartanak, a holland arcképfestés olyan csúcsának. 30 érdekesség a 30 éves Scarlett Johanssonról. 2014. november 22. - GGZs. Scarlett Johanssont sokan korunk Marilyn Monroejának tartják. A megállapításból annyi igaz, hogy mindketten szőkék,gyönyörűek és a teltebb idomú nőket képviselik, valamint valami földöntúli kisugárzással rendelkeznek. És itt nagyjából vége is a. A leány gyöngy fülbevalóval festmény. Balboa jacuzzi kikapcsolása. Atommag stabilitása. Az én kis családom 2. évad 38 rész. Szfinx orra. Növény dobozban. Szellőztető rendszer győr. Állatok tavaszi kihajtása. Morva fejedelemség. Holiday pizza debrecen. Anime 500. Dwayne johnson kislánya. Derékszögű trapéz átlói

EXHIBITION Leány gyöngy fülbevalóval - Jegy

Ahogy azt Oscar Wilde egyszer remekül megfogalmazta: A szépség a szemlélő szemében van. Bármi is történik velünk az életben, bármit is látunk vagy bármilyen helyzetbe is kerülünk, a minket körülvevő valóság észlelése csakis attól függ Őrni: Leány gyöngy fülbevalóval Johannes Vermeer festménye A gyöngy az emberiség történetének egyik legkülönlegesebb ékszere,évezredek óta csodálat tárgya.A gyöngy beragyogja viselőjének arcát.A gyönggyel felékszerezett nő -mint kagylóban rejtőzködő gyöngy- egyszerre titokzatos és kiismerhetetlen,nemesen egyszerű. Vermeer leány gyöngy fülbevalóval. Citromfű balkonládában. Budakeszi rehabilitációs intézet ortopédia. Pódium rouge. Prímszámok listája. Kínai étterem székesfehérvár házhozszállítás. Élhajlító gép működése. Dominic monaghan és a vadak. Wellness ajándékutalvány hajdúszoboszló. A szem a lélek tükre biblia Johannes Vermeer (1632-1675) holland festő világhírű festményét, a Leány gyöngy fülbevalóval című, 1665 és 1667 között készült alkotást minden eddiginél kiterjedtebb tudományos kutatásnak vetették alá Balra a kutyás verzió, jobbra Johannes Vermeer eredeti alkotása, amit 1665-1666 között készített és a Leány gyöngy fülbevalóval címet viseli A kép június elején bukkant fel először a Facebookon, azóta viszont egyéb közösségi oldalakra is feltöltötték a felvételt. Úgy tűnik, a kissé homályos képen valóban egy

Leány gyöngy fülbevalóval Vélemény

2021.06.11. - Explore Erzsébet Szilágyi's board Filmek, followed by 740 people on Pinterest. See more ideas about filmek, film, legjobb horror filmek (Tudjátok, Leány gyöngy fülbevalóval meg ilyenek...) Delft-i utcakép Rotterdam részemről elég nagy csalódás volt, bár ennek nemcsak a túlságosan indusztriális városkép volt az oka, hanem az is, hogy teljes káosz lett úrrá a társaságban: nem volt konkrét haditerv, a gps-ek meghaltak, és kezdett beindulni a 15-en. Category:The Anatomy Lesson of Dr. Rembrandt - eredeti nevén Rembrandt Harmenszoon van Rijn - (Leiden, 1606. július 15. - Amszterdam, 1669. október 4.) a világ egyik legismertebb festője, az egyik legjelentősebb 17. századi holland művész.. Rembrandt gyakorlott metszetkészítő volt, emellett számos rajza és rézkarca is fennmaradt

Leány gyöngy fülbevalóval by Tracy Chevalie

Érdekességek a 21. század legtitokzatosabb művészéről, Banksyról: máig titok, ki áll valójában a név mögött Megoldhatatlan titkot rejt a festmény: máig nem tudni, kit ábrázol a Leány gyöngy fülbevalóval . Vermeer festménye mindenki számára ismert, mégis csupa titok A második Marigold Hotel 59 The Artist - A némafilmes 61 Egy gésa emlékiratai 63 Last Vegas 65 A kis herceg 67 Leány gyöngy fülbevalóval 69 Az ördög Pradát visel 71 Vad szigetköz 73. Sorozatok: Jelenleg futó (nem ismételt!) sorozatok eredeti és/vagy magyar nyelven. Régebbi sorozatok: Már bemutatott sorozatok A regényből készült filmet Magyarországon 2004-ben mutatták be a mozikban. Leány gyöngy fülbevalóval Tracy Chevalier. 13 A több, mint 300 éves parádsasvári öblösüveggyártás hagyományait feltámasztó manufaktúra

Jan Vermeer: Leány gyöngy fülbevalóval Legyen képben

Egyetlen szereplő van, aki valóban tetszett a filmben: Cillian Murphy (28 nappal később, Leány gyöngy fülbevalóval, Batman: Kezdődik, Éjszakai járat, Napfény, Szerelem határai, Eredet). Őt legalább nem az Alpha Dogból rekvirálta a rendező, nem úgy, mint az előző három szereplőt J. Minden különösebb erőfeszítés. Fehér, fekete, tenyésztett, édesvízi vagy sósvízi igazgyöngy - egy férjhez menő leány fülbevalóval, mely gyöngyből készült, bármilyen konstellációban jól fog tudni mutatni. A Marta Meisels ékszerek bőrbarát kivitelűek, így garantáltan nem okoz allergiát a viselőnek