Home

Kraljevica kutyastrand

Kutyás strandok, kutyabarát vízparto

Hirdi Kutyastrand Pécs mellett, Hirden, egy korábban horgásztóként üzemelő tó partján nyílt kutyastrand. A tó nem sokkal a nyitás előtt lett kikotorva, ekkor kialakításra került egy sekély partszakasz is, ahol a kutyák kényelmesen ki-be tudnak sétálni a vízbe Kutyás strandok Horvátországban. Ha nyaralni indulunk, sokszor komoly fejtörést okoz: kire bízzuk kedvencünket, ki vállalja be a kutyát arra a hétre, amíg nem vagyunk itthon. Nagyiék öreg kutyája nem tűri meg maga mellett a miénket, apusék irtóznak a kutyaszőrtől, Ilma néni pedig merő kedveskedésből csokival etette a. Jelenleg a meglévő strandok tekintetében élen jár Krk sziget, ahova elhozhatják kedvenc háziállataikat a csodálatos Drazica öbölbe, silo vagy Baska helységekbe, de Losinj szigeten nyolc kutyáknak fenntartott strand is van, a két legismertebb kutyastrand a Veli Zal és a Madonna szirt között lévő Bojcic sziklás strand.

Kutyás strandok Horvátországba

  1. Akik azonban egyszerre több négylábú háziállattal is rendelkeznek, és a nyaralás alatt nem szeretnének megválni tőlük, szintén megnyugodhatnak: Öt háziállatig bevihetőek Horvátországba. Ám ez csak olyan határátlépőkön keresztül lehetséges, ahol állatorvosi vizsgáló hely működik. A kutyatulajdonosoknak azt is.
  2. Rijeka, Kraljevica, Crikvenica környéke van a legközelebb Gyékényeshez (is). Akkor már ezek közül Crikvenicába érdemes. Ugyanakkor Horvátország ezen részén (és még sok részén) nem annyira tengeri a feeling, mert szemközt szigeteket látsz, nem a nyilt tengert. Van pl. a Monty's kutyastrand Banjolban, ez a legjobb. És.
  3. Crikvenica Podvorska kutyastrand parkolója 45°10'12.36N 14°41'52.29E #26 - Kiss István - 2014.07.04. - 16:13 Kraljevica Krk sziget Krka Nemzeti Park Lopud sziget Losinj sziget Makarska Makarskai rivéra Medulin.
  4. 15. Kőszegi Kutyastrand - az Abért-tónál. 2019-ben nyitotta meg hivatalosan a kapuit a Kőszegi Kutyastrand, amely Vas megye első kutyás vízpartja. Patríciától megtudtuk, hogy ezen a strandon nemcsak úszhatnak, pancsolhatnak az ebek, hanem a kihelyezett agility akadályokon gyakorolhatnak, játszhatnak is
  5. Uvala Scott üdülőfalu** Kraljevica 4 nap / 3 éj szállás 2 főre , ellátás: félpanzió. 4 nap/3 éj nyaralás az Adrián 2 fő részére félpanziós ellátással, tengerpart közeli szállodában - Uvala Scott üdülőfalu**, Kraljevica, Horvátország négycsillagos közvetlen tengerparti szállodában. 367.400 Ft helyett. 223.900
  6. Háziállatbarát strandok Horvátországba

Horvátország nyaralás kutyával - Horvátország háziállatok

Video: EO