Home

Csicsóka termesztés kiskertben

Élesszük fel a csicsókát! 2014.02.08. 17:00 • Megyeri Szabolcs •. Vannak zöldségek, termények, melyek érdemtelenül koptak ki a köztudatból, vagy esetleg be sem kerültek igazán, utóbbira jó példa a mángold, a méltatlanul mellőzött kategória dobogósa pedig a csicsóka. A mókás nevű gumós haszonnövény rengeteg. Csicsóka és a csicsóka termesztése. Én is most telepitettem a kertembe, és a télen sokat ettem belölle, úgyan ugy lehet felhasználni mint a krumplit kólönbózó ételekre és ha magában akarom enni csak meghámozom, nyersen, vagy föve mindenhogy finom van egy rákbeteg ismerösöm egész télen eszegette és az ellenörzéskor az órvos nemakart hinni a szeménel a rák picire. A csicsóka (Helianthus tuberosus) a leggazdagabb inulin forrás. Bionövényként is termeszthető, segít az egészséges bélflóra helyreállításában, jellegzetesen.

Ha a burgonya, a batáta és a csicsóka termesztési és fogyasztási lehetőségeit összehasonlítjuk, akkor láthatjuk, hogy mindnek van előnye, és hátránya. Ezért nem lehet a nagytáblás termesztés növényvédelmét bio-módszerekkel megoldani. Kiskertben a sokféle, de kis egyedszámú növény sokkal könnyebben gondozható. A csicsóka ( helianthus tuberosus) bármennyire is meglepő, de a napraforgók családjába tartozik, méghozzá az évelő növények közé. A sárgadinnye termesztése kiskertben! És végül, ha sikerült a termesztés szedhetjük a finom édes lédús sárgadinnyéket, amelyekből számtalan finom ételt készíthetünk.

Télen sem kell lemondani róla - Így termessz egész évben újhagymát a lakásban! 2021.02.03. Bohács Ádám - Kertépítő Technikus. Imádom az újhagymát, éppen ezért sokáig kerestem azokat a trükköket, melyek segítenek abban, hogy rengeteget termesszek belőle. Tavaly meg is találtam a legjobb módszer, szerencsére bevált. A burgonya - családias nevén: a krumpli - egyike a legnépszerűbb táplálékunknak. A gumója sok szénhidrátot, C-vitamint, esszenciális aminosavakat és ásványi anyagokat tartalmaz. Könnyen emészthető, ízletes, sokféleképpen elkészíthető, jól tárolható és tartósítható termény. Termesztése és a vetésterület.

Élesszük fel a csicsókát! - Megyeri Szabolcs kertész blogj

  1. A fokhagyma termesztése kiskertben. A fokhagyma táplálkozási jelentőségét elsősorban fűszerező értéke adja Európában, de Keleten és Délen nyersen is gyakran fogyasztják. Az utóbbi években egyre jobban fedezzük fel a fokhagyma gyógyító hatását is, hiszen talán az egyik legjobb baktériumölő, sőt emésztésjavító.
  2. A paprikatermesztés fontosabb munkafázisai. I. vetés: A fajta kiválasztását követően a magok vetésére kerül sor. A talajon történő hajtatás esetében ezt egy erre a célra alkalmas műanyag rekeszben végezzük el. A magvak kelésére legalkalmasabb a finomra rostált tőzeg, esetleg tőzeg-homok keverék
  3. Kertészkedés: A csicsóka termesztés A répa a kétszikűek (Dicotyledonopsida) osztályában, a libatopfélék (Chenopodiaceae) családjába és a Beta nemzetségbe tartozik. A Beta nemzetségen belül több fajt különböztetünk meg, amelyek egyike a Beta vulgaris L. Ebbe a fajba tartoznak kultúrrépáink, így a cukorrépa (Beta.
  4. A batáta ültetése, szaporítása. Az édesburgonya termesztése nem igényel különleges szakértelmet, bárki megpróbálkozhat termesztésével. Első alkalommal beszerezzük ültetéséhez a palántát, és később már saját batáta gumó meghagyásával és felhasználásával oldhatjuk meg az ültetést. Azonban ha egyetlen gumót.

A csicsóka és a csicsóka termesztés

Csicsóka termesztése - YouTub

takarmányrépa, burgonya, csicsóka termesztése tilos 2. az erózióérzékeny területeken dohány, cukorrépa, takarmányrépa, burgonya, csicsóka termesztése tilos 3. szűkített talajvizsgálat 4. tápanyagutánpótlás (N hatóanyag < 170 kg/ha/év) 5. növényvédelmi előrejelzés 6. növényvédőszer - környezetkímé Burgonya - About Faceboo . Íze fenséges, termesztése munkaigényes - talán ez a magyarázata, hogy csak a Az 1850-es években ugyan még nem ezzel a névvel szerepelt. Általában töltött burgonya néve Example sentences with termesztés, translation memory. hu Az Asperges du Blayais termesztése és betakarítása a következő földrajzi területen történi Kezdőlap Receptek 20-40. A termesztés bakhátas művelésmódban történik. A bakhát a síkműveléshez képest kevesebb megmozgatandó földtömeget eredményez, de a betakarítás során ez az érték így is 1000-1500 t/ha körüli, melynek 1,5-2,5%-át teszi csak Őszibarack-termesztés a Mecsek környékén . 2018. április 1. 11:04. Kulcsár László a központi tengelyesek közül pedig a karcsú orsó. Gyümölcs. Csicsóka - A sokoldalúan hasznosítható zöldségkülönlegesség . 2018. április 1. 10:53. Kaszás László . A fehérjetartalmon túl nem elhanyagolható a fitonutriens.

A torma frissen reszelt gyökere kis mennyiségben segít a gyomor és bélbántalmakon. A tormát felhasználhatjuk frissen, reszelve, vagy tormaszószként elkészítve is. A torma igencsak helyigényes növény, így a kert olyan részébe ültessük, ahol nem veszi el a területet más zöldség vagy fűszernövénytől Késő ősszel és télen szüretelhető zöldségek: több van belőlük, mint gondolnád! hobbikertész 2020. október 04. Találatok: 5144 0. Fagyálló levelek. Ősszel még közel sem ér véget a zöldségszezon, ilyenkor is vethetők bizonyos zöldségek, amelyek aztán friss levelekkel, vitaminokkal látnak el a téli hónapokban Áfonya ültetése tavasszal Vásárolj fiatal áfonyabokrokat a helyi kertészetből vagy rendelj interneten. Tavasszal ültesd el, lehetőleg félárnyékos helyre, miután a fagyás veszélye elmúlt. Sorokban, egymástól 1,5-1,8 méterre ültesd, úgy, hogy a sorok közti távolság 2,5-3 m legyen Zeller termesztés technológiája. a cikória, a csicsóka és a feketegyökér Video: Sütőtök nevelése kiskertben - Kertlap Kertészeti Magazin . Ennek ára 150 grammos kiszerelésben 210 Ft. Ezek előállítási technológiája biztosan mentes a szénhidrogénektől, így az áztatóvizet nem kell leönteni róluk..

Zöldségek, veteményes, fólia - Index Fórum. index.hu | Fórum. Válasszon Általános társalgási fórumcsoport A Törzsasztal Iskolák, évszámok, horoszkópok Index kávéház iNteRNeTTo Metakazamata Moderáció - Társalgási Társalgási klubcsoport Mumu vitaklubja Természetjáró klub Moderációs topikok Társaságok klubjai. Hajdina termesztes Hajdina: szegények gazdag eledele - HáziPatik - és ásványi. A hagyományos hajdina ételek (hajdinaliszt, kenyér, kása, lepény) mellett alkalmas pelyhesített, puffasztott termékek, extrudátumok előállítására is. [3 Gumója cukorbetegeknek is ajánlott. Csókapityók, földialma, tótrépa: ezek a nevek mind a csicsókát (Helianthus tuberosus) rejtik. Első ránézésre sokan a napraforgóval keverik össze sárga virágú növényt, de a csicsóka később, csak augusztusban virágzik. A két növény valóban közeli rokonságban áll egymással. A gumó íze enyhén édes, diós jellegű. Forgón kívül állandó helyre kerülhet pl. a csicsóka, ami akár 3-4 évig is helyben maradhat, és ilyen még a földieper is. Csicsókánál a talajuntság elkerüléséért komposztot adjunk neki, majd zöldmulcsozzuk onnantól, amikor elkezdi a bimbót ereszteni. Nosza, egy 7 éves forgó: 1. hüvelyesek (bab,borsó, stb) 2. Csicsóka - Összetevők és ajánlott fajták. A kertben történő termesztés kevés gondozást igényel, ezért érdemes a paszternák szerelmeseinek. Közben számtalan recept van erre a finom téli zöldségre. Video Board: Petrezselyem termesztése kiskertben #petrezselyem #petrezselyemtermesztés. Oszd Meg Barátaiddal

Kiskertben 0,2-0,3 kg/m 2 szemtermés érhető el. A földimogyoró után a legnagyobb fehérjetartalmú (42%) növényünk, jelentős az olaj- (22%) és a szénhidrát- (26%) tartalma is. a termesztés lehetőségeit napjainkban is eltérően ítélik meg. csicsóka 500 g zöldborsó 500 g sárgarépa 500 g retek (jégcsap) 500 g. A különböző növényeket olyan társításban kell elrendezni, hogy mindegyik pozitív hatást gyakoroljon a vele szomszédos egyedekre! A növények közül egyes fajták a föld feletti részeinken keresztül (például az illatanyaguk segítségével), míg mások a gyökérzónában érvényesülő hatásokat gyakorolnak szomszédjaikra Tavasszal, húsvét után kiderült, hogy nyuszikat fogunk tartani, de nem csak húsvét alatt, hanem utána is. Első körben arra gondoltam, hogy egy kannyúl és egy-két anyanyúl elegendő lesz. Kaptam egy anyanyulat úgy, hogy be lett pároztatva, és szépen meg is ellett kilencet, amiből nyolc fel is nőtt Címkék: alma betegség recept kert citrom fűszernövény termesztés július sárgarépa szaporítás gyógynövény torma 2016 2016.07.19. 09:54 A tormát már kis gyerek koromban ismertem, de nem tudtam, hogy az a nagy zöld leveles valami, amit kikapálás után újra kihajt a kerítés tövében, az ugyan mi lehet és mire használható Kerüljük a monokulturát. Minta a paraszti kert, ahhol soha nincs egyfajta növénykultúrából akár ágyás. Mindig mindenki szomszédságában, akár elszórtan kerülnek. A főnövényekkel együtt, vagy alájuk vetjük, avagy ültetjük a számukra szomszéd növényeket, így védekezhetünk a kártevők és a korokozok ellen

Tavaly sokat írtam a blogon a vetőmagtermesztésről. Ennek a témának azonban csak a legegyszerűbb részeivel foglalkoztam. Ez ezután is így lesz, hiszen nem járok egyetemre, csak kiskertész maradok Krisna-völgyben. Ahhoz azonban, hogy megfelelő tudást szerezzek, nekem is képeznem kell magamat. Erre a célra viszont, a jelenlegi könyvek vagy jegyzetek magyar nyelven, nem a. Csicsóka, termesztés és inf A hónap igazi zöldségkülönlegessége a csicsóka, más néven: csókapityóka, földialma, vagy tótrépa. Megkezdődött az évelő, de nálunk egyévesként termesztett csicsóka (Helianthus tuberosus) szezonja, mely közeli rokona a napraforgónak és Észak-Amerika keleti partjáról, francia. Sütőtök nevelése kiskertben - Kertlap Kertészeti Magazin . Mielőtt a komposztba tennéd az összegyűjtött kerti hulladékot, még a lehullott lombot és a levágott füvet is érdemes kerti aprítógéppel kisebb darabokra vágni, mert ezzel meggyorsíthatod a komposztálás folyamatát. ültetés után pedig alaposan beöntözni. 4 A termesztés során fontos hogy ne hagyjuk, hogy a tő virágzásnak induljon, mert akkor a spenót levelek nagyban veszítenek jellegzetes ízükből. Kiskertben a legjobb, ha magról szaporítjuk a növényt, sajnos ritkán találkozunk spenót palántákkal a kertészetekben, pedig sok kertbarát örömmel megvásárolná őket

Házilag is könnyen termeszthető, kiskertben és balkonládában egyaránt. Balkonládában és cserépben termesztés esetén számítsunk rá, hogy méretei arányosan kisebbek lesznek (kb. 20-40 cm). Szaporítása történhet magról, palántázással vagy tőosztással. A talaj iránt nem igényes, de a meszes, napsütötte területeket. Cékla termesztés, vetés, ültetés, szedési id . Csicsóka Több fajtája is kedvelt- Gyűrűs cékla. Égőpiros színű, szeletelve körkörösen fehér és vörös elhatárolt csíkjai teszi különlegessé. Kiskertben jól és bőségesen termő, kiváló ízű növény. - Sárga cékla. Íze finomabb, mint a hagyományos cékláé

Burgonya helyett: csicsóka - Ezermester 2016/

A termelt növények között van a csicsóka, a kukorica, a gabona, a tökfélék, innen kerülnek ki a gombatermesztéshez szükséges alapanyagok is, mint a csicsókaszár, a kukoricaszár, a gabona és a szalmája - mondta elöljáróban Gyöngyösi Sándor, aki Fülöpjakabon él és aki eredeti szakmáját tekintve távközlés technikus Tény, hogy a Kárpát-medencében a termesztés egyik limitáló tényezője a víz. A. ha megtermett a csicsóka, kerítsük be, és tegyünk bele néhány mangalicát! Az. kiskertben, nagyobb tábla szélén, vagy sarkokban bárki létrehozhat Így termett bio krumplim már tavaly is a kiskertben, csodásan kihajtott, szépen zöldült-fejlődött a föld feletti része. Mindezek dacára továbbra is gyanakvással figyeltem ezt az igyekezetet arra a pillanatra várva, amikor elözönlik majd a csíkos bogarak és rózsaszín csemetéik a csodás növényeimet

A sárgadinnye termesztése kiskertben

Ez az álmom. És most végre megvalósítom! Lakótelepi- majd panelgyerekként csak nagymamám (pesti, de kertes)házában adatott meg az a luxus, hogy kimenjek a kertbe friss paradicsomot és paprikát szedni a reggelihez. Meg amikor főzés közben azt mondta, hogy - Eredj, hozz be két szép sárgarépát meg egy pár szál petrezselymet a levesbe! Most pedig, a panelből kiszabadulva. A Tagképtárban megtalálhatók a tagok által feltöltött publikus képek egészen a kezdetektől a legfrissebbekig (2014-től - napjainkig). A képtár megközelítőleg mintegy 10 000 képet tartalmaz, oldalanként cca.500 db.-ot. Ez még bővülni fog összesen cca. 15 000 képre, amik elérhetőségének programozása jelenleg is folyamatban van Ezután kapták a permetezést. A cuproxatból 0,5 dl-t, a biokalból 0,5 litert adtam 10 liter vízhez. A tuják között van Smaragd és valamilyen acélkék színű változat is. Az utóbbi nagyon rosszul néz ki évek óta, a kertészetből is úgy mentettük meg, hogy azt mondták, vagy elvisszük vagy kidobják A termesztés szempontjából a fajta az egyik meghatározó pillér. Nemcsak a minél nagyobb gyümölcsméret fontos, hanem a nagy gyümölcshús-arány, a kedvező beltartalmi paraméterek, íz- és zamatanyagok, betegségekkel, kártevőkkel szembeni ellenálló képesség, bokraik jó felújuló képessége, és nem utolsó sorban a gépi. Majoranna termesztése. A majoránna termesztése és gondozása. A majoránnát általában egynyári növényként termesztik, és ez az egyik legnépszerűbb és legízletesebb fűszernövény

Télen sem kell lemondani róla - Így termessz egész évben

  1. den év őszi-téli, kora tavaszi időszakában előfordul, hogy súlyos, cianotikus tünetekkel járó nitrát mérgezéssel, életveszélyes állapotban kórházba kerül egy-egy csecsemő 2. Készítsünk komposzt mulcsot. Városi kertészek figyelem
  2. Nyári retek - JÁNOSNAPI A retek a hidegtűrő növények közé tartozik.Csírázása már 3° C-nál elkezdődik, a gumóképződés idején nappal 18-20° C, míg éjjel 6-8° C a számára megfelelő hőmérséklet - olyannyira, hogy nagy melegben csak lombot képez, és a meglévő gumók pedig pudvásodnak A murok és petrezselyem magjának téli vetése: A magról való.
  3. ek akkor küzdeni értük a kiskertben. Szóval lépésről lépésre alakult a dolog, apró résztávokat tűzve ki magam elé: március eleje: spenót és saláták, DE március 15-re el kellene vetni a répát, paszitnákot és petrezselymet is

Konyhakert Tervezés - 3. Rész: A veteményes kialakítása. Elérkeztünk kertünk megtervezésének utolsó szakaszához is, most már megfogalmazódott bennünk, hol alakítjuk ki veteményeskertünket, valamint zöldségigényünket is felmértük. Lassan ideje nekiállni a szabadföldi munkáknak. Kis kertünkben több lehetőség is. Burgonya gumó betegségei. A burgonya gumó két fele, a rügyes vége és a sztólós vége jelentősen eltér egymástól.A sztólós vég jóval kevesebb rügyet tartalmaz, a gumó húsának keményítőtartalma itt kisebb, de ez a rész edénnyalábokban gazdagabb.A kisebb szárazanyag és keményítőtartalom miatt Fertőzési források az elhalt növényrészek és a burgonyagumó, de a. A talaj nélküli, tápoldatos termesztés (vízkultúra) során is szükség van a növényeket rögzítő közegre. A talajt mosott folyami kavics, perlit, kőzetgyapot helyettesíti. A tápanyagokat tápoldattal pótoljuk. A perlit a vulkáni eredetű, savanyú kőzet, a riolit sajátos formája. A kertészetben használt, úgynevezett. Cserepes bazsalikom szaporítása. A bazsalikom gondozása, metszése és szaporítása/Fotó: Myreille, 2020 Tudom, hogy bazsalikomot lehet nevelni magról , de egészen elképesztő bazsalikombokor nevelhető a boltban vásárolt, cserepes bazsalikomból is A bazsalikom felhasználását tekintve rendkívül sokoldalúan alkalmazható ételek sokaságához, legyen az saláta vagy húsétel.

Burgonya kerti termesztése: hogyan kezdjük? - Bálint gazda

Fokhagyma erkélyen. A fokhagyma remek választás, ha a konyhakertünkben egészséges, sokoldalú hagymafélét szeretnénk termeszteni. A vöröshagymához hasonlóan a hűvösebb időjárást kedveli; hidegre van szüksége ahhoz, hogy a dughagyma gerezdeket fejlesszen, illetve egyes fajták esetén, hogy a sejtosztódás egyáltalán beinduljon. Éppen ezért a legoptimálisabb időszak a. A szaporítás során gyakran keverékeket A talaj nélküli, tápoldatos termesztés használunk. (vízkultúra) során is szükség van a növénye- Homok és tőzeg keveréke. Tőzeggel ket rögzítő közegre. A talajt mosott folya- sokat javíthatunk a könnyen hozzáférhető, mi kavics, perlit, kőzetgyapot helyettesít Zöldségek termesztése a kiskertben. Megvan nekem. Olvastam. és gyakran minden szükséges információt a vetőmag-zsákon jeleznek. a termesztés körülményei és területe és a betakarítási id - a zöldségek tárolásának előfeltétele a napsugárzás elleni védelem, ezért mindig biztosítani kell, hogy ne kerüljenek be az. Mar 24, 2016 - Az orgonából kísérleti jelleggel készülő ecetnél említettem, hogy nem szeretek olyan dolgot elmondani, amivel még nincs meg a kellő.. Könyvek. Keress a világ legátfogóbb teljes szöveges könyvindexében. Saját könyvtáram

A fokhagyma termesztése kiskertbe

Fagytűrő a csicsóka is. A pincéből folyamatosan kerülhet az asztalra friss gyökérzöldség - sárgarépa, petrezselyem , retek, cékla , téli karalábé 9-43. A kukoricavetőmag-termesztés 2000. évi adatainak keresztezési formák szerinti megoszlása. 0. 9-44. A kukoricavetőmag-szaporítások szántóföldi ellenőrzésének követelményei. 0. 9-45. A szárítólevegő hőmérsékleti felső értékei a különböző szemnedvesség-tartalmú kukorica szárításánál. 0. 9-46 Timing: 20 minutes Equipment: Mat Advantageous to: Lower-body toning Guidelines: Starting Whilst maintaining good form, with the movement, complete as many reps as you can during the time. Hurry before continuing on to the next exercise, where noticed. 1. Adrienn. Jlo edzés Jun 9, 2016 - Fűszerkerttel friss, aromás ízeket és különleges illatokat varázsolhatunk otthonunkba és a kertbe Egy tanulmány, ami 2010-ben jelent meg, megállapította, hogy az anandamid képes megölni azokat vastagbélrák sejteket, amik rezisztensek voltak a kemoterápiára - ez a probléma a betegek mintegy 40%-át érinti.A tanulmány azt is megállapította, hogy míg az anandamid programozott sejthalált (apoptózis) váltott ki a beteg sejtekben, az egészséges sejteket sértetlenül hagyta

A paprikatermesztés legfontosabb munkafázisa

Cékla télire - Savanyúság - Salátá . dig így készül. ezért így szoktam eltenni! Hozzávalók: 2,8 kg cékla, 2,8 kg lila káposzta, 1,30 kg vöröshagyma, 1 liter 10 %-os ecet, 80 dkg kristálycukor, 10 dkg asztali só(nem jódos), 1 mokkás kanál őrölt kömény, hosszú ideig eltartható édes finomság; Mákos kalács A mezőgazdasági növény termesztés részére készített a növényfejlődését serkentő, növénytápláló tápoldat, mely élő algát, makro-, mikro- és mezoelemeket, és az alga által termelt vitaminokat és aminosavakat tartalmaz. vitamin aminosav, termelt vitamin: csípés, kedvező, tudástár, fok, bőr, kiegészítő: biorozsa.h Petrezselyem szóra releváns weboldalak könnyen áttekinthető táblázatban: friss petrezselyem, petrezselyem zöld, csokor petrezselyem, vág petrezselyem, sárgarépa petrezselyem, petrezselyem gyökér, fokhagyma petrezselyem, bors petrezselyem, petrezselyem józsef, kapor petrezselyem, paradicsom petrezselyem, petrezselyem fokhagym Kárásztelek azon erdélyi magyar falvak egyike, amelyekről megfeledkezett a kommunista hatalom. Ráfogták, hogy zsáktelepülés: autóval egyetlen irányból volt megközelíthető, holott a tőle alig öt kilométerre fekvő, 1700 lelket számláló magyar községbe, Kémerre száraz időben, szekérúton lehetett átjutni

Csicsóka termesztése és hasznosítása Farkas Henrik Forgószél Két kéz Galambosi Bertalan - Lévai Judit, Dr. - Őrsi Attila, Dr. Az öreg Fritz két birodalma Kontra Klára Császárné Nagy Csilla-Jónás könyve és más költemények Magyarország története 1848-1890 Hússzor hat Iván Gyenyiszovics egy napja 4098/II Silas Timberma A termesztés után térjünk át arra, miért érdemes is ezt, a narancsos-barnás színekben pompázó, édeskés ízzel megáldott tökfélét fogyasztanunk? Ha csak egy egyszerű válaszra vágyunk, akkor csupán azért, mert karotin tartalma szinte minden társát meghaladja, így fokozottan védjük fogyasztásával immunrendszerünket

Csicsóka vetőgumó — termesztés

ajándék receptek - vegetáriánus receptek a húsmentes gasztronómia világából. Somlói galuska vegán módra. 2021. április 1. VegaLife . Aki igazán ismer, tudja, hogy a somlói galuska a kedvenc sütim (ha lehet egyátalán sütinek hívni) • Szója, lóbab, édes csillagfürt termesztés esetén 1 t/ha; szárazborsó, csicseriborsó, takarmány ­borsó, mezei borsó termesztés esetén 2 t/ha. • a betakarítást követő két héten belül, de legkésőbb tárgyév november 15-éig meg kell küldeni a Kincstár részére: • a Gazdálkodási Napló másolatát É Kiskertben a kert egy védett részébe. Komposzttal takarom, majd fekete fóliával, mely a a palántázást kézzel végezzük. A para- nedvességet visszatartja, és a napsugarakat is összegyűjti, amikor kikelt, fátyol-dicsom kiültetésének technikája, főleg fóliával takarom. Kiültetésre május közepén kerül sor Gyökérzöldségek termesztése / Kovács András Budapest: Mezőgazda Kiadó, 2011. - 215 p. Tovább a katalógushoz >> Gyümölcsfajták Budapest: Mezőgazda, cop. 2001. 1.Almatermésűek és bogyósok / Z. Kiss László. - 111 p. Tovább a katalógushoz >> Gyümölcsök termesztése a kiskertben / Pappné Tarányi Zit Tisztelt Antal Anikó

Az édesburgonya (batáta) ültetése, gondozása, szaporítása

Video: Vetésforgó a kertben (I